Asus X550JK-XO012d Disk kullanımı %100

alican443

Hectopat
Daha fazla  
Asus X550JK-XO012d leptop aldım. Win 8.1 pro 64 bit indirdim. Bu siteden Recep Baltaş kardeşimin paylaşmıs oldunu linkten indirdim. Bütün güncellemeleri sorunsuz yükledim. HdTune 5.50 ile harddisk taraması yaptım. Herşey normal. Ama görev yöneticisini açtıgımda disk kullanımını %100 gördüm. Hiç birşey yapmadıgım halde. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bu sıkıntı vardı. Bilgisayarım farklı yalnız ama sen de çözebilirsin diye düşünüyorum bu yolla. CCleaner'ı indir. Registry repair i kullan. Eksik olan Dll dosyalarını yeniden yüklettir. Daha sonra gereksiz cookies var senin tarayıcın tarafından kullanılan onları düzelttir. Bende işe yaradı. Linke tıkla orada başka yollarla çözenler de var.
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2045646/windows-100-disk-usage.html

Tamam sağolasın deneyeceğim. Ccleaner'da register repair seçenegi hangisi?

Disk kullanımı ile ilgili bir resim paylaşabilir misniz ? Tüm sürücüleriniz ve BIOS güncel mi ? Windows updateden tüm güncellemeleri aldınız mı ? Yeni sistemde bu sorunlar olabiliyor. Bilgisayarı açınca yeterince bekleyin. Disk kullanımı düşecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…