A arsenic123 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar merhaba.Başlıkta belirttiğim notebook'u pazartesi günü alacağım.Bununla ilgili birkaç sorum olacaktı.Detaylı bir şekilde cevaplarsanız çok sevinirim. 1-İstanbul'da yaşıyorum.Pcdepo mu?Sadecenotebook mu?Bunlardan hangisinden alış-veriş yapabilirim? 2-Laptop freeDOS olarak geliyormuş.Sizce Win8 mi yoksa Win7 mi kurulmalı?Hangisi daha iyi olur? 3-Windows kurduğumuzda gereken dosyaları ve setup'ları nerden edinebiliriz? Teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba.Başlıkta belirttiğim notebook'u pazartesi günü alacağım.Bununla ilgili birkaç sorum olacaktı.Detaylı bir şekilde cevaplarsanız çok sevinirim. 1-İstanbul'da yaşıyorum.Pcdepo mu?Sadecenotebook mu?Bunlardan hangisinden alış-veriş yapabilirim? 2-Laptop freeDOS olarak geliyormuş.Sizce Win8 mi yoksa Win7 mi kurulmalı?Hangisi daha iyi olur? 3-Windows kurduğumuzda gereken dosyaları ve setup'ları nerden edinebiliriz? Teşekkürler...
Dinar Düzbak Megapat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 855 Yer Balıkesir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #2 2- Win 8.1 kurmalısın 3- Yanında driver cd verirler ama en güncel driverlar için Asus'un sitesinde yükle derim.
2- Win 8.1 kurmalısın 3- Yanında driver cd verirler ama en güncel driverlar için Asus'un sitesinde yükle derim.
Cebrail Ekici Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 305 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2014 #3 Kardeşim İstanbul Üsküdar da Ebrar bilgisayar var gidip bizzat ordan alabilirsin.
A arsenic123 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #4 Teşekkürler... Cebrail Ekici dedi: Kardeşim İstanbul Üsküdar da Ebrar bilgisayar var gidip bizzat ordan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ebrar'a güvenebilir miyiz peki? Bir sıkıntı çıkar mı yani?
Teşekkürler... Cebrail Ekici dedi: Kardeşim İstanbul Üsküdar da Ebrar bilgisayar var gidip bizzat ordan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim ebrar'a güvenebilir miyiz peki? Bir sıkıntı çıkar mı yani?
Cebrail Ekici Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 305 Yer Kilis Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Eylül 2014 #5 Normal mağaza kardeşim alışveriş yapmadım o konuda pek bir bilgim yok sana kalmış.