lastbal06 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2013 Mesajlar 152 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina operatörü 9 Ekim 2014 #1 Merhaba arkadaşlar Asus X550JK-XO012D 8GB Notebook modelini aldım ve FreeDos olarak gelicek. Ben bu Sisteme windows 7 kursam performansında bir düşüş sorunu yaşarmıyım önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar Asus X550JK-XO012D 8GB Notebook modelini aldım ve FreeDos olarak gelicek. Ben bu Sisteme windows 7 kursam performansında bir düşüş sorunu yaşarmıyım önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Ekim 2014 #2 Windwos 8.1 ile en iyi performansı alacağınızdan şüpheniz olmasın. Technopat olarak tavsiye ediyoruz.
Windwos 8.1 ile en iyi performansı alacağınızdan şüpheniz olmasın. Technopat olarak tavsiye ediyoruz.
lastbal06 Hectopat Katılım 27 Temmuz 2013 Mesajlar 152 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina operatörü 9 Ekim 2014 #3 MF dedi: Windwos 8.1 ile en iyi performansı alacağınızdan şüpheniz olmasın. Technopat olarak tavsiye ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Mikail bey, Önerinizi değerlendireceğim.
MF dedi: Windwos 8.1 ile en iyi performansı alacağınızdan şüpheniz olmasın. Technopat olarak tavsiye ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Mikail bey, Önerinizi değerlendireceğim.