Asus x550jk-xo12d alınır mı?

bahrituna

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi o ürün alınır mı ve kaç yıl gideri var?

En az 8 GB olsun azı zarar fazlası kar

Bu laptop güzel fakat kullanan arkadaşların yorumlarını okumalısın. Forumda incelemesi de mevcut göz atmalısın. Almadan önce eksilerini bilmende fayda var.

Ben yazayım bir kaç eksi özelliğini; öncelikle DVD zor kapanıyor, HDD çok kötü, touchpad çok ses çıkarıyor. Göze en çok batan bunlar başka büyük sorun yok

HD çözünürlükte olduğundan 850m sayesinde çoğu oyunu kaldırır rahatlıkla, görüntü kalitesi Full HD kadar olmasada fiyatına göre iyi performans sunar.

Ben yazayım bir kaç eksi özelliğini; öncelikle DVD zor kapanıyor, HDD çok kötü, touchpad çok ses çıkarıyor. Göze en çok batan bunlar başka büyük sorun yok

Sistem boşta çalışırken veya internette dolaşırken, video falan izlerken ısınma oluyor mu? Birde yine aynı kullanım koşullarında yani boşta dururken veya video film falan izlerken bataryası nasıl gidiyor? Cevaplaya bilirsen memnun kalırım kardeşim.

Sipariş ettiğim bilgisayar. Ben de uzun süre araştırmıştım. O fiyata alabileceğinin en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…