Asus X550jx- xx099d yavaşlık problemi

Kardeş bilgisayarı yüksek performansa aldım. Tom raider ultrada kasıyor. Oyundayken sıcaklıklar cpu 70 derece oluyor. Masaüstünde sağ tıklasam bile bekliyorum. Masaüstü kullanıcı şifremi giriyorum 50 saat bekleyiniz yazısı dönüyor. Birde klavye ortasında hafif bir şişlik var. Touchpad in orada bir simetri sorunu var sanırsam. Ne yapsak?

Birde arkadaşımında hddsi benle aynı onunki daha hızlı açılıyor. Bıosu bile güncelledim.

Bu kasma sorunu asus x550cc bilgisayarında da vardı. Garanti bitmesine yakın servise gönderdim. Harddiskin değişimi dediler. Harddiskle ilgili bi problem olmuş dediler. Teknik bilgi alamadim. Garanti kapsamında değişim yapacaklar

Laptop açılırken, ekran biraz yana kayıp beyaz çizgi gibi bir şeyler oluşuyordu. Bu sorunlardan sonra laptopu aldığım bilgisayarcıya verdim. Laptopun ekran kartında sorun yok diyor. Yavaş olmasınıda güncellemelere bağlıyor. Güncellemeleri yapıp verecekmiş. Ben zaten laptopun her şeyini bıos dahil güncelledim. Zaten windows 10'da bilgisayar kendi kendini güncelliyor. Yalan mı konuşuyor sizce bu adam?

Arkadaşlar laptopu geri aldım. Fakat hala klavyenin ortası şişkin. Ve çok yavaş açılıyor.

Laptop açılırken, ekran biraz yana kayıp beyaz çizgi gibi bir şeyler oluşuyordu. Bu sorunlardan sonra laptopu aldığım bilgisayarcıya verdim. Laptopun ekran kartında sorun yok diyor. Yavaş olmasınıda güncellemelere bağlıyor. Güncellemeleri yapıp verecekmiş. Ben zaten laptopun her şeyini bıos dahil güncelledim. Zaten windows 10'da bilgisayar kendi kendini güncelliyor. Yalan mı konuşuyor sizce bu adam?

Arkadaşlar laptopu geri aldım. Fakat hala klavyenin ortası şişkin. Ve çok yavaş açılıyor.
bende aynı ürünü kullanıyorum. klavyedeki şişlik derken kastınız nedir? bastırınca içe çökmesiyse bu normal. Fakat göze çarpan bi şişlik söz konusu değil..

Klavyenin ortasında bir şişlik var biraz. Ve touch pad aşağı doğru hafif eğimli. Laptopu açınca şifre ekranına gelmesi ve şifreyi girip bilgisayarı açma tamamıyla 1 dk sürüyor siz düşünün. Birde bilgisayarı açınca kendine gelmesini beklioz.

Laptop 1080p technopatta video izlerken cpu 60 derece oluyor.

Arkadaşlar son olarak bf4 ultra, high ve mediumda laptopu test ettim cpu 87, gpu 72 dereceyi gördü. Bu normal mi? Ve oyun 60 ile 0 fps arası gitti geldi. Anlık fps düşüşleri oluyor. Bu yüzden kasıyor oyun, neden sizce?

Birde video izlerken bilgisayar fanı oyundaymış gibi dönüyor. Aida64'de baktım cpu 60 derece yazıyordu.

Sonra biraz daha bakınca 50'ye düştü. Çok tuhaf.

Neyse arkadaslar artvinden istanbula servise gonderecegim laptobu. Trabzonda servisi yokmu bunun ya.

Birde ups kargo ile gidicekmis laptop zarar gorme ihtimali varmi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı