ASUS X550L Mac Os x 10.9.5 Kurulumunda Reset Sorunu

Barkın Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba Daha önce defalarca Technopat rehberlerinden yararlanarak mac os kurmaya çalıştım. Genelde bu hatayı alıyorum(resimdeki). Devam ediyor sonra +++++++işaretleriyle restart atyor. Ve kurulamıyor bilgisayarımı özetliyim;

• Asus x550l anakart
  • Core i7 4500U CPU
  • Nvidia Geforce 840 M (2GB) GPU
  • 240GB SSD
  • 8GB Dddr 3 Ram
Okuduysanız teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen engellemeyin konularım çöp oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bios ayarlarını yapmalısınız. Transmac ile USB içinden system- library- extensions içerisindeki NVDA ile başlayan kext leri silin ve Clover boot menüsünde options a girip binaries seçeneklerinden Kernel Pm + olarak işaretlemelisiniz. Aynı reset atma sorununu ben bu yolla aşmıştım kurulumu tamamlamıştım (benim PC X550JK).
Kurulumdan sonra da sistemin beklediğim gibi çalışmadığını gördüm. Bir çok çözülmesi gereken sorun var. Sistemin stabil hale gelebilmesi için çok ayrıntı bilmek ve emek harcamak gerek diye düşünüyorum şayet ben kurdum bıraktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…