Asus X550LB sistemde FPS düşmesi

erayaslan

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle sistemim:
  • ASUS X550lb-Xo024h
  • Intel Core 15-4200U 1.6 GHz
  • 6 GB RAM
  • Windows 8
  • Nvidia GeForce GT740M 2 GB ekran kartı

Şimdi size sorunu anlatayım. Öncelikle PC'yi 1 ay önce aldım. Çok memnundum. Her şeyi mükemmel açıyordu. Battlefield 3 bile yüksek ayarda rahat oynuyordum. Ancak bir gün karşıma Windows 8.1 ücretsiz geçin diyordu. Bende geçtim. Ama geçmez olaydım. Sonra bir şekilde Windows 8 yükledim. Oyunları tekrar sonra rahat rahat oynadım. Ama bir gün LOL kasmaya başladı. Ben sonra Nvidia Experiments den doku süzmeyi performansa ayarladım. Sonra düzeldi oyun. Battlefield 3 ü aşırı yüksek ayarda da oynadım. Sonra bir gün LOL patch geldi. Bütün oyunlar kafayı yedi. Minecraft bile kafayı yedi. Sşırı derecede oyun kasması oldu.

Adsız.png
Adsız1.png
Adsız2.png
Adsız.png
Adsız1.png
Adsız2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle o işlemci ve ekran kartıyla oyun oynamanız mucize denebilir. Windows 8.1 sistem gereksinimleri işlemcinizi desteklemiyor olabilir. Windows'u Windows Update ile güncelleyin. Ekran kartını sürümünü vesaire kontrol edin. En son sürüm 340.52 olması lazım.

Kardeşim bu sistemle oyun oynanmaz deme. Bu sistemle BF3 Ultra'da açtım. 36 FPS'ydi. Şimdi böyle oldu zaten. PC'mi Windows 8.1 bozdu. Driverlarım güncel.

Öncelikle sistemim:
  • ASUS X550lb-Xo024h
  • Intel Core 15-4200U 1.6 GHz
  • 6 GB RAM
  • Windows 8
  • Nvidia GeForce GT740M 2 GB ekran kartı

Şimdi size sorunu anlatayım. Öncelikle PC'yi 1 ay önce aldım. Çok memnundum. Her şeyi mükemmel açıyordu. Battlefield 3 bile yüksek ayarda rahat oynuyordum. Ancak bir gün karşıma Windows 8.1 ücretsiz geçin diyordu. Bende geçtim. Ama geçmez olaydım. Sonra bir şekilde Windows 8 yükledim. Oyunları tekrar sonra rahat rahat oynadım. Ama bir gün LOL kasmaya başladı. Ben sonra Nvidia Experiments den doku süzmeyi performansa ayarladım. Sonra düzeldi oyun. Battlefield 3 ü aşırı yüksek ayarda da oynadım. Sonra bir gün LOL patch geldi. Bütün oyunlar kafayı yedi. Minecraft bile kafayı yedi. Sşırı derecede oyun kasması oldu.

Eki Görüntüle 14352 Eki Görüntüle 14353 Eki Görüntüle 14354 Eki Görüntüle 14352 Eki Görüntüle 14353 Eki Görüntüle 14354
bende de aynı bilgisayarın 8gb ram lik modeli var sürücüler en güncel bir tek bios hariç biosa giremiyorum windows8.1 var böyle sorunla hiç karşılaşmadım bilgisayardaki her şeyi güncelle.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı