Asus x550LB UEFI Desteği

pcpat44

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim X550LB-X0024H model laptopum var. UEFI desteği var mı diye araştırdım. AIDA 64 den bak dediler. Baktım. Ancak BIOS türü AMI EFI diyor. UEFI boot kısmında ise hayır yazıyor. Bunun nedeni nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim...

Cevabınız için teşekür ederim. Ancak Windows'u UEFI kurmaya çalıştığımda UEFI seçenekli boota tıklıyorum. Ancak normal Windows açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB belleği doğru olarak hazırladığınızdan ve boot sırasının doğru olduğundan emin misiniz?
Biraz araştırma sonunda düzelttim. UEFI kurulumu, AIDA64 gibi programlarda UEFI diye görünüyor. Ancak bilgisayarı açarken, ana kartımın markasının logosu; 2,3 saniye sonrasında da Windows logosu geliyor ve altında yuvarlak dönmeye başlıyor. Yanlış bilmiyorsam, UEFI kurulumunda Windows logosunun çıkmaması lazım. Bunun nedeni nedir acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı