istanbuldayım ben ya çok uzak şunu söyliyebilirim size eğer ben bakabilsem yapma şansım %90 çok büyük sorun göremiyorum. En iyisi hiç kurcalamayın garantiye verin yapsınlar ama çok bekletirler buraya istanbula kargolayın diyicem
Garantiye verirken sorunu ne olarak belirteyim? Pc yavaş desem yüklediğin windows sorunlu diye bahane ederler. HDD'de de sorun yokmuş ki HDD sorunlu diye göndereyim
Garantiye verirken sorunu ne olarak belirteyim? Pc yavaş desem yüklediğin windows sorunlu diye bahane ederler. HDD'de de sorun yokmuş ki HDD sorunlu diye göndereyim
Hayır sen teknik problemlerden dolayı bilgisayarımı eski stabil haline döndüremiyorum diyeceksin ve format atmalarını isteyebilirsin kendi iso dosyan ile yapacaklardır. Etkileştirmeyi kendin yaparsın evde.
Hayır sen teknik problemlerden dolayı bilgisayarımı eski stabil haline döndüremiyorum diyeceksin ve format atmalarını isteyebilirsin kendi iso dosyan ile yapacaklardır. Etkileştirmeyi kendin yaparsın evde.
Chipset sürücüleri dediginiz tam olarak ne oluyor? Kendine ait driver cd si var onunla sürücüleri yüklüyorum. INTEL grafik sürücüsünü onunla yükleyince, yüklediğim hiç bir program açılmıyor buna resimler de dahil. Nvidia yi kurduktan sonra intel grafik sürücüsünü kaldırıyorum o zaman düzeliyor.