Asus X550LC Ram Takviyesi

Daha fazla  
Merhaba,
Arkadaşlar elimde Asus X550LC-XO045D modelinde bir dizüstü bilgisayarım bulunmakta. Forumda defalarca bunun hakkında konu açtım. Fakat yeterli bilgi edinemedim. Sizden rica ediyorum bana bir çözüm bulun.
Bilgisayarım da 4 GB DDR3 1600mhz bir RAM bulunmakta. Ben bunu 8 GB yapmak istiyorum. Bilgisayarım da tek RAM yuvası bulunmakta (Asusun yüz karartıcı sorunudur kendimce ) bu yüzden 4+4 yapamıyorum. Şöyle bir çözüm buldum tek olarak 8 GB RAM yapmak. İnternet'de bilgisayarımın özelliklerine baktım maksimum bellek 8 GB diyordu. Az önce Aida dan baktım Maksimum 16 GB diyor aşağıya fotoğraf atacağım. Asus desteğe mail attım. Bilgisayarım en fazla 4 GB RAM destekliyor dediler. Şimdi destek ekibi mi bilgisiz program da mı bir sorun var anlamadım. Destek doğru söylüyor gibi geliyor bana ama sizlerinde yardımını almak istiyorum. Özellikle @Recep Baltaş, @MF ve diğer yöneticiler. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB tek modül alıp takın. Çalışmazsa ilk bir hafta içerisinde iade etme hakkınız var. ASUS başka söyler, satıcı firma başka söyler, işlemcinin üreticisi farklı söyler, söyler de söyler. Kendiniz denemedikten sonra bu iş olmaz. Şimdi ben 8 GB rahatlıkla destekler desem diğerlerinden bir farkım olmayacak. O yüzden alın 8 GB tek modül, takın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…