Asus X550LN Ekran Kartı Görmüyor

Xirman

Hectopat
Daha fazla  
Freedoos lu notebook aldım. Dün elime geçti ve işletim sistemi kurdum. Win8.1 64bit işletim sistemi kurdum, fakat işlemci 2.3 ghz gözüküyor ve nvidia yerine intel hd4400 ekran kartı gözüküyor ekran çözünürlüğünde.
Nfs rivals indirdim oyun oynanmıyor 20 fps de oynanıyor low alıyorum değişmiyor high yapıyorum gene 20 lerde. Fakat internette GT840 ekran kartı 30fps ile oynanan videoları var. Birde pcdepo dan aldım ve laptopun orta klavye tarafı şişik gibi geldi bana ortadan bastırdığımda içine çöküyor acaba normalmi yoksa hasarlı mı ?

Nvidia ekran kartım aygıt yöneticisinde gözüküyor, sitesinden en son sürümü indirdim güncelledim yani. İnteli devre dışı bırak dediğimde ekran çözünürlük bağdaşçılarında gözükmüyor nvidia.

Model: Asus X550LN-XO069D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

Peki sağolun. Hallettim onu yapacakmışız. Birde saving moddan performans moduna alacakmışız pili. Onunda faydası varmış. Birde bu laptopun ortasının şişliği normal mi acaba ? Sağda ki numaralarda hafif ortası kalkık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…