Çok acil yardım. Oyun için kullanacağım aynı zamanda üniversiteyi kazandığım için tipik öğrenci işleri için kullanacağım. Sizce hangisini alayım. Lütfen yardımcı olun.
Bu linkte de buldum aynı laptobu. Bu fiyatta bir laptopta o işlemci ve GTX850M 128 Bit. Normalde X550LN önerirdik ama bu ürün daha iyi özellik olarak. Verdiğin iyi oldu bu laptobu artık bunu öneririz.
Merhaba, yaklaşık 1,5 aydır forumu takip ediyorum. 2000TL civarı laptoplara odaklanmıştım her geçen gün fiyatlar daha bi artmaya başlamıştı. benimde aklımda X550LN XO007D modeli vardı. Bu modelden haberim bile yoktu. Farkında olmamı sağladığınız için teşekkür ederim. @Egemen ninde düşünceleri benim için önemliydi. Şimdi gönül rahatlığıyla seçimimi yapabilirim. Yalnız bana bu ürünü alabileceğim güvenilir ve asus Türkiye distribütör garantisi sağlıcak siteleri önerebilirmisiniz ?
Ankara'da yaşıyorsan Nova'nın merkezine uğrayıp elle de alabilirsin. İstanbul'da da muhakak vardır. Sadecenotebook'da da öyle bir şey yapılabilir belki. Arayıp sormakta fayda var.