Egemen Bey'in söylediği gibi, eski sürücüleri de barındırıyor orası. 91 tane sürücünün hepsini güncellemeniz gerekmiyor çünkü bazıları aynı sürücünün eski sürümü.
Örneğin ses kategorisinde Realtek'in 2013/12/25 tarihli ve 2014/05/21 tarihli 2 adet sürücüsü var. Direk olarak 2014'ü yükleyeceksiniz, 2013 ile işiniz yok.
Ancak probleminize çözüm olacak sürücünün hangisi olduğunu bilmiyorum. Ben bahsettiğim ses sürücüsü dışında Intel ekran kartımı ve işaretleme aygıtımı güncellemiştim. İşaretleme aygıtını onboard mouse'taki tekerlek çalışmıyor düşüncesiyle yüklemiştim ancak farkettim ki tekerlek mevcut değilmiş
Ben yazarken siz de cevap atmışsınız, hemen yanıtlayayım; Aygıtlar ve Yazıcılar kategorisinde alt başlık olarak Aygıt Yöneticisi yazıyor, göremediyseniz Paint ile kırmızı daireye alıp yollayayım ekran görüntüsünü
Bak Aygıtlar ve Yazıcılar kısmının altında yanında simge olan Aygıt Yöneticisi diye bir şey yazıyor. Ona tıklayacaksın. Gelen ekranda sürücüler olacak. Çift tıkladığında açılan ekranda sürücü sürümünü görebilirsin. Sitedeki ile kıyaslayacaksın onu.
Buradaki kullanıcı adım ile aynı. İsterseniz skype üzerinden numaramı veririm, whatsapptan sorarsınız. Evde internet yok, foruma telefondan girmeyi de pek sevmiyorum. Benim için de pratik olur whatsapp üzerinden yanıt vermek.