CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 27 Ağustos 2014 #21 ozaerden dedi: Buradaki kullanıcı adım ile aynı. İsterseniz skype üzerinden numaramı veririm, whatsapptan sorarsınız. Evde internet yok, foruma telefondan girmeyi de pek sevmiyorum. Benim için de pratik olur whatsapp üzerinden yanıt vermek. Genişletmek için tıkla... ekledim.. daha iyi olur
ozaerden dedi: Buradaki kullanıcı adım ile aynı. İsterseniz skype üzerinden numaramı veririm, whatsapptan sorarsınız. Evde internet yok, foruma telefondan girmeyi de pek sevmiyorum. Benim için de pratik olur whatsapp üzerinden yanıt vermek. Genişletmek için tıkla... ekledim.. daha iyi olur
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 28 Ağustos 2014 #22 @Egemen . Sürücüler güncellendi sorun devam ediyor. Pc nin geç kendine gelmesi normal midir ? Şu ekran tonunu 30 saniyede ayarlıyor
@Egemen . Sürücüler güncellendi sorun devam ediyor. Pc nin geç kendine gelmesi normal midir ? Şu ekran tonunu 30 saniyede ayarlıyor
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 28 Ağustos 2014 #23 Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi | Technopat Sosyal Bir hızlandıralım sistemi. Sıkıntı yaratıyorsa Splendid kaldırın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi | Technopat Sosyal Bir hızlandıralım sistemi. Sıkıntı yaratıyorsa Splendid kaldırın.
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 28 Ağustos 2014 #24 Teşekkürler ilk fırsatta uygulayacağım. Splendid ekran tonunu ayarlayan asusun yazılımı değil mi ? Başka bir işlevi var mıdır ? Kaldırılmasında sakınca olur mu @Egemen
Teşekkürler ilk fırsatta uygulayacağım. Splendid ekran tonunu ayarlayan asusun yazılımı değil mi ? Başka bir işlevi var mıdır ? Kaldırılmasında sakınca olur mu @Egemen
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 28 Ağustos 2014 #25 Ekranla ilgili renkleri ayarlıyor işte. Kaldırabilirsin. İstediğin zaman tekrar da kurabilirsin zaten. Asus'un sitesinde var, bakabilirsin.
Ekranla ilgili renkleri ayarlıyor işte. Kaldırabilirsin. İstediğin zaman tekrar da kurabilirsin zaten. Asus'un sitesinde var, bakabilirsin.