Asus X550V Klavye Tuşu Takma

noname

Hectopat
Öncelikle merhaba technopatlar.

Benim asus X550V laptopum var ve bunun s ve d tuşlarını söktüm ancak bir daha geri takamadım. İnternetteki videolarda da bu modele ait tuş takma videolarına rastlayamadım. Eğer bu konu hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar bir yardım edin be. :cry:

Kardeşim ban yememek için uzun uzun yazmayacağım sitemizin güzelliği. Ben sana banım kalkınca ulaşacağım ozaman anlatırım. Bugün 3.konumu açıp 4.banımı yiyeceğim türkçeye sahip çıkmaya çalışan ingilizce isimli sitemizde.

Öncelikle merhaba technopatlar.

Benim asus X550V laptopum var ve bunun s ve d tuşlarını söktüm ancak bir daha geri takamadım. İnternetteki videolarda da bu modele ait tuş takma videolarına rastlayamadım. Eğer bu konu hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar bir yardım edin be. :cry:
Kanka tusu kaldirdiginda altindan bi parca sallaniyo olacak o sallanan parca cikardigin tusa bagli parca bide o parcaya takilabilen bi parca daha var ve bu parcalari birbirine tak dusun gorursun sonra bu parcalari birlestirin e klavyedeki iki tane centige tusun iki cikintisi gelecek sekilde tak sonra hafif bastir cit diye oturmasi lazim oturmazsa olmamistir sen takamadigin kiskmlarin resimlerini cek anlatiyim parca sekilleri tam hafizamda degil banim haftaya kalkar ozaman cevap yazarim hadi Allaha emanet

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı