Asus X550VX Alınır mı?

onurtepe

Hectopat
Daha fazla  
Ben Asus x550vx almayı düşünüyorum ama internetteki donma kasma veya çok ses gelme hataları vb şeyler diyorlar, malzeme kalitesi iyi mi veya alınır mı? Bir de bunun özelliklerinde bu fiyat aralığında olan laptoplar varsa söyleyin ve yardım edin.

Ne yapmak istediğiniz önemli burada dizüstü ile. Ben şahsen o modeli almazdım. Eğer sadece internette dolaşmak ise aradığınız basit bir Chromebook işinizi fazlası ile görecektir ya da Ultrabook'lar bundan daha iyi performans sağlayacaktır.

Yanınızda taşırken oyun da oynamak istiyorsanız içinde Nvidia'nın 1xxx serisinden bir modelini bulunduran bir laptop almanız daha iyi olacaktır.

Taşımanız gerekmiyor ise masaüstü her zaman daha iyidir performans açısından.

MMO oyuncusu olarak çoğu geceler "bir 1050'li bir laptop'um da olsaydı kenarımda da şu sıkıcı farming, crafting işlerini uzanarak yapsaydım ya da bütün gece bilgisayarı açık bırakıp sabah acaba elektrik kesildi de bilgisayar kapadı mı diye uyanmak zorunda kalmasaydım." diyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı