Asus X550VX Batarya Sorunu

trap4life

Decapat
İyi forumlar, Asus X550VX model laptopumun şarjı ilk aldığımda 2 saat götürüyordu, artık 5 dakikada kapanıyor. Bataryayı onarıma mı versem yoksa yeni batarya mı alsam diye düşünüyorum. Konu hakkında önerisi olanlar yazarsa sevinirim.

Bataryayı değiştirmeniz gerekir. Onarım da hücreleri ücretli olarak değişimden ibaret zaten. Uğraşmayın.

Anladım. Cihaz için 4400 ve 5200 MAh bataryalar buldum aliexpress üzerinden. Fakat kargo ücreti 5.600tl gösteriyor... Türkiye'de yok sanırım

Anladım. Cihaz için 4400 ve 5200 MAh bataryalar buldum aliexpress üzerinden. Fakat kargo ücreti 5.600tl gösteriyor... Türkiye'de yok sanırım
n11 ve gittigidiyor üzerinde 10'dan fazla ilan buldum. Biraz detaylı arayabilirseniz rahatlıkla 100 TL civarı bir fiyata bulabilirsiniz.

n11 ve gittigidiyor üzerinde 10'dan fazla ilan buldum. Biraz detaylı arayabilirseniz rahatlıkla 100 TL civarı bir fiyata bulabilirsiniz.
Evet onlari ben de buldum fakat yuksek mah degerli batarya bulamadim Turkiye'de.
Ne kadar süre geçti üstünden? Ayrıca tam modeli yazarsanız bataryayı bulabiliriz.
2 yıl olacak. A41-X550 olması lazım batarya modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…