ASUS X550VX-DM263TC Alınır mı?

Kutay2882

Kilopat
Daha fazla  
100 tl daha verip Dell inspiron 7559 alabilirsin 3.4bine bu pc başka sitelerde 2.6-2.7 civarlarında boşa o kadar para vermeye değmez.

Merhaba arkadaşlar, en geç 25 Ekim'e kadar bir dizüstü alacağım. Bütçem en fazla 3300 TL. Vatan'da bu bilgisayarı buldum:
Bilgisayarda en fazla 2-2,5 saat CS:GO ve ETS 2 oynayacağım. Isınma sorunu yaşar mıyım? İyi sosyaller.
(Bilgisayarı Vatan Bilgisayar ya da Media Markt'tan alacağım.)

Asus X550vx-dm254dc I7-6700hq 12gb 1tb 4gb Gtx950m 15.6 Fhd - n11.com

Ürünü burdan almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Arkadaşıma daha bu hafta aldık ve hiçbir sorun olmadan garantili kutulu bir şekilde teslim ettiler. Vatan'dan almak her zaman masraflı. Tek iyi yanı elden teslim alabilmeniz ama artık internet'ten alışveriş artık güvenli.

Sipariş etmeyi denedim ama TC kimlik numarası istemesi üzerine vazgeçtim. (Kimlik numaramı sanal ortamda resmi kurumlar haricinde girmiyorum.)

Sipariş etmeyi denedim ama TC kimlik numarası istemesi üzerine vazgeçtim. (Kimlik numaramı sanal ortamda resmi kurumlar haricinde girmiyorum.)
Fatura kesmek için Tc no gerekli bir şey hemen hemen her sitede istenir.İlla yazmam diyorsan o zaman gidip fazla para vereceksin dostum :) Yapacak bir şey yok.

Bende senin gibiydim internetten alışverişte korkuyordum başıma bir şey gelir diye lakin artık öyle değil ama senin için ne rahatsa onu yap eğer elden alıcaksan kesinlikle vatan bilgisayrdan al çünkü biraz zorlarsan indirim yapabilirsin tabi bunun yöntemleri var neyse vatandan almak istersen;
ASUS X550VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB HDD-GTX950M 4GB-15.6"W10 NOTEBOOK
Bu laptop gerçekten uygun parçalar son nesil ve kaliteli bundan daha iyisi şamda kayısı. Neyse lafı uzatmadan iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı