Çözüldü Asus X550VX-DM263TC Mac kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TolgaOZ

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Intel Core Ultra 9 285K
• ASUS ROG Maximus Z890 Hero
• Noctua NH-D15 G2, Thermal Grizzly Conductonaut Extreme
• Corsair VENGEANCE® 32GB (2x16GB) DDR5 6400MT/s CL32
• ASUS ProArt PA602
• NVMe SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
• SATA SSD: Samsung 870 EVO 1 TB, SanDisk Ultra II 480 GB
• Thermaltake Toughpower GF3 1650W Gold - TT Premium Edition
• Dell 32 4K UHD Gaming Monitor - G3223Q
Öncelikle merhabalar konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Windows'un devamlı hata vs. vermesinden inanılmaz derecede sıkıldım Mac os denemek istiyorum bu yüzden. Benzer cihazlara kurulum yapılmış kimisinde ses çalışmamış kiminde wifi çözümsüz konular gördüm. İlk hackintosh kurulumum olacak tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Dual boot olarak da çalıştırabilirsek çok iyi olur.

Sistem Özellikleri:
Asus X550VX-DM263TC
İşlemci i7 6700HQ
12GB ddr4 ram
GTX950 2gb
SSD: Sandisk Ultra II 480 GB
Eternet: Realtek PCIe GBE Family
Wifi: Realtek RTL8723BE

Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi hariç sistem güncel ve uyumlu. Wi-Fi'yi de harici adaptör ya da ethernet ile çözebilirsiniz. macOS sürümü olarak ise Sierra kullanabilirsiniz. Size bütün işinize yarayacak linkleri vereceğim yine takılduğınız bir şey olursa sorabilirsiniz.

macOS Sierra indirmek için: macOS Sierra Güncel Kurulum İmajı
Kurulumdan bittikten sonra(en son kurmanızı tavsiye ederim) ses sürücüleri için: VoodooHDA Kurulum Rehberi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam cihaz garantili ama ac destekli bi wifi kartı alıp servise göndersem asus değişim yapar mı acaba öncelikle bunu sorayım

Hocam cihaz garantili ama ac destekli bi wifi kartı alıp servise göndersem asus değişim yapar mı acaba öncelikle bunu sorayım
Asusla ilgilenen teknik servis büyük ihtimal saçma bir fiyat ile değişim yapar, ama uyumlu bir kart ellerinde var mıdır, anlayıp bulabilirler mi düşük bir ihtimal.
Doğrudan destekli, hesaplı ve oldukça ufak boyutta olan bu ürünü satın alabilirsin. İşini oldukça görecektir.
Asus USB-N10 NANO 150Mbps Nano Boyutlu Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatı

Kurulumu yaptım ama restart atınca klavye ve touchpad gidiyor. Multibeast kapatılsın mı diye uyarı veriyor. Cloverbootloader'ı kurduğumda simgesi gelmiyor uygulamalar kısmına. Haliyle USB'siz boot atamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…