Çözüldü Asus X550VX-DM263TC Mac kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Herhangi bişey kurmadım 32 mb yapınca panik verdi. 64 te yine siyah ekran. Sistemi açmadan o dosyayı nasıl deneyeceğim ?
Herhangibi bir kext vs kurdunmu sonradan ? BIOS içinde DVMI allocated 32 veya 64 MB yapıp dene.
Olmaz ise bu config ile dene bakalım.
MediaFire
BIOS içinde DVMI allocated 32 veya 64 MB yapıp dene.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli mod ile açmayı deneyin.
Güvenli modda da açılmadı. Paragon ile Windows'ta verdiğiniz ikinci dosyayı denedim. 32 MB panic -64-128-256-512MB siyah ekran oluyor.

Söyle deniyelim. Adım adım gidelim. Sistemi kurduğun config dosyası ile sistemi aç.
Sonra Config dosyanı aç ve graphics ve ig-platform id 0x191b0000 olrak ve inject intel işaretle ve kaydet. Bu şekilde dene. Ayrıca BIOS içinde DVMI allocated 32 veya 64 MB yapıp dene.
Olmaz ise ID 0x19120000 olarak dene.

Sistem panic verip duruyor. Test sürecinde de devamlı HDD değişmekten sıkıldım. Dualboot kurulum yapıp geleceğim.

@claus Hocam Windows kurulu diskimi bölerek dualboot kurdum sistemi baştan. İşin garip yanı bu sefer klavye fareyi kext olmadan kendi tanıdı.
Bios ayarlarım:
VT-d : Disabled
Fast Boot : Disabled
Graphics : 512 MB
Hiçbir kext, ayar vs. yapmadım.
Ekran kartını şu şekilde tanıdı ama ufak bir problem var.
IMG_4148.JPG
Elma logosunun tam üstünde siyah bir şey belirip titreşiyor devamlı.
IMG_4149.JPG

Config dosyanı yolla bakalım. Ayrıca ekran kartını benim dediğim yöntemlemi tanıttın ?
Hayır kendisi tanıdı kurulum bitince. Şuan clover efi bölümünü maunt edemiyor onu nasıl çözebilirim ?config.rar
Edit:Clover güncelleyince maunt problemi çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…