ASUS X550VX DM277DC ısınma sorunu

Daha fazla  
CSGO'yu düşük ayarlarda oynuyorum. FPS iyi olmasına rağmen ısınma sorunu var. Baktığımda CPU 66 anakart 77 RAM'da 65 derece civarındaydı. Bilgisayarda herhangi bir şey oynamadan sıcaklıklar 40 civarında.

Bilgisayar özellikleri :
  • Intel Core i7 6700HQ @ 2.60GHz
  • RAM: 12,0GB Dual-Channel Unknown @ 1064MHz
  • Anakart: ASUSTeK COMPUTER INC. X550VX
  • Ekran: 2047MB NVIDIA GeForce GTX 950M
  • Windows 10 kullanıyorum.

uppp beyler sorun devam ediyor.

Sorun yaratacak düzeyde yüksek dereceler gözükmüyor. Havalar hala sıcak olduğu için bir miktar onun da etkisi var. Dizüstü bilgisayarlar için, özellikle uzun kullanımda oyunlarda 80 dereceler olası. Ürünü alalı 6 ay gibi bir süre olduysa termal macun değişimi, fan temizliği yapabilirsin.

cevap için teşekkürler. ürünü alalı 1 ay olmadı daha. havalarla ilgisi olabilir ama bana yine de çok sıcak geliyor. boşta kullanım bile %40-%45 civarında

Arka plan uygulamaları fazla olabilir belki. Asus'un falan ekstra getirdiği programlar falan. Gereksiz olanları devre dışı bırakmak fayda edebilir. Bunun dışında boşta 40 derece gayet normal değer, yükte 90 derecelere kadar da bir sorun yaşanmaz. Daha sonrasında performans kayıpları falan olabilir. Senin derecelerin onun epeyce altında zaten.

anladım. teşekkürler cevap için. ama oyundayken sıcaklık aşırı geldi artık idare edicez nabalım. araştırırken BIOS sürümünün güncel olmaması performans eksikliği yaratır diye bişey gördüm. BIOS 2016 sürümü yüklü acaba bu fark yaratır mı?

Mevcut yeni sürüm varsa güncellemek iyidir, hataları ortadan kaldırır. Tüm diğer bileşenler için bu şekilde zaten. Mümkün olduğunca tüm driverları güncel tutmak performansa iyi etki eder.

302 BİOS sürümü ile bu sorunlar kalmadı bende. Kitlenme, ısınma, grafik kartı sorunlarını 302 sürümü ile hallettiler.

Bu sıcaklıklar gayet normal bence bende MSİ stealt serisi bir cihaz vardi yük altında değilken 65 yükte 96 derece görüyordu iade ettim sorunlu değerler bunun gibi olmasi

302 BİOS sürümü ile bu sorunlar kalmadı bende. Kitlenme, ısınma, grafik kartı sorunlarını 302 sürümü ile hallettiler.
bilgisayar modeli aynı mıydı?

Bu sıcaklıklar gayet normal bence bende MSİ stealt serisi bir cihaz vardi yük altında değilken 65 yükte 96 derece görüyordu iade ettim sorunlu değerler bunun gibi olmasi
aslında burada CPU değerini yanlış yazmışım CPU sıcaklığı yükte 80+ oluyor.

Merhaba dostum, bende de aynı model laptop var.
Ve 4 GB RAM'li olanı var ve RAM takviyesi yapmak istiyorum. Dual Channel yapmak için, RAM'in modelini biliyorsan resmini atabilir misin? Gerçekten bana çok yardımın olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…