Asus X550VX-DM567 Nasıldır ?

TorTugal

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 3580 lira civarında ki bu laptopu alacağım.
ASUS X550VX-DM567 i7-7700HQ 16GB 128GB SSD 1TB 4GB GTX950M 15.6 FreeDos

Ürünü Ebrarbilgisayardan alacağım sizce güvenilir midir? Kendi yerine gidip alacağım. Bu laptopa verecegimiz paraya daha iyisi alınır mı ? Yoksa parasına göre uygun bir laptop mu ? Darboğazlık yaşar mıyım ? Aldıktan sonra bir sorun yaşar mıyım ? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olmaz ama ekran kartı çok kötü. Kuzenim aldı FC 4 performansı 25 30 FPS. Kötü yani. İmkanın varsa GTX 1050 Ti ekran kartı olan bir PC bakın. İşlemci o kadarda önemli değil oyun için.
 
Birçok yerde, Youtube, ve şikayet siteleri bu bilgisayarın kronik sorunları olduğunu okudum. Bir de sen göz at istersen. Daha sonra kararını verirsin.
 
Youtube da izlediğim kadarıyla dm324d serisiyle kronik sorunlara çözüm getirildiği söyleniyor. Eski seriler için de bios 302 ile güncellemeli çözüm getirmişler sanırsam.

Darboğaz olmaz ama ekran kartı çok kötü. Kuzenim aldı FC 4 performansı 25 30 FPS. Kötü yani. İmkanın varsa GTX 1050 Ti ekran kartı olan bir PC bakın. İşlemci o kadarda önemli değil oyun için.

Kardeş Fry Cry 4 için max. sistem gereksinimleri bunlar:
İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Sadece 64Bit)
İşlemci: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz veya AMD FX-8350 @ 4.0 GHZ veya daha iyisi
RAM: 8 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 680 veya AMD Radeon R9 290X (2GB)
HDD: 30 GB

Yani rahat 50 60 fps ile oynarsın
 
Kuzenim de GTX 950M ekran kartı var işlemci de i7 67xx ancak ultra da 20 30 FPS alıyor. Düşük kalite seçiyoruz yine de durum aynı 25 40 arası veriyor. Sebebi nedir?
 
Kronik sorunları çözdüler. Hiç bir sıkıntım yok şu an. Far Cry Primal full HD ultra ayarlarda 35-45 FPS civarı alıyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…