Çözüldü Asus X550VX Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sermet Sarıtaş

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Asus X550VX modelidir.
  • i7 6700hq işlemci
  • 12 GB RAM
  • Nvidia GTX 950m ekran kartı
  • 7500 RPM HDD
Donanım yukarıda belirttiğim gibidir fakat ekran kartının driverı güncel olmasına rağman Far Cry Primal'da FPS 1 gözüküyor ve aşırı derecede kasıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hocam bende de Casper marka laptop var. Daha önce oynayıp da hiç sorun yaşamadığım Black Ops 2 yeniden kurduğumda aşırı kasma yapıyordu. İnternette çok aradım, update yaptım ama faydasını görmedim. Game Booster indirip oyunu onunla çalıştırınca düzeldi. Sizin de denemenizi tavsiye ederim

Arkadaşlar sorunum sebebini bilmediğim bir şekilde çözüldü. Bir daha tekrarlamaz umarım. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben asus x550vx modelli laptopun 16gb ram i76700hq nvıdıa gtx 950m 4gb 1tb 7200rpm harddisk ilk aldığımda donma şimdi yüksek ses ve bazı oyunlarda donma ve düşük fps alıyorum
(windows ve experince son sürüm) oyun örneği olarakta (dıshorned lol leaf4 dead2 ve csgo) bu sorun için ben sürekli bilgisayarı açıp kapatıyorum ama genelde çözülsede bazen çözülmüyo çözülsede eski fps değerlerini alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…