atkncyln Decapat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 3 31 Ocak 2019 #1 Asus X550VX model Notebook kullanıyorum performansından memnun değilim ekran kartı değişikliği yapabilir miyiz ?
Asus X550VX model Notebook kullanıyorum performansından memnun değilim ekran kartı değişikliği yapabilir miyiz ?
Persseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 2.048 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Konya veya İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2019 #2 Maalesef. Ekran kartınız anakarta gömülü. BGA işlemi ile yerine yeni bir GTX950M takılabilir en fazla. Performans sorununuz yazılımsal olabilir. Artı 0 Eksi
Maalesef. Ekran kartınız anakarta gömülü. BGA işlemi ile yerine yeni bir GTX950M takılabilir en fazla. Performans sorununuz yazılımsal olabilir.
KS KS atkncyln Decapat Katılım 31 Ocak 2019 Mesajlar 3 1 Şubat 2019 #3 Yazılım sorunu olduğunu söylediniz, bunun kontrolünü nasıl yapıcam? Garantisi bitti bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
oguzkaang Decapat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 29 1 Şubat 2019 #4 Sürekli donmasından yakınıyorsanız Disk kullanımı %100 hatası alıyor olabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla ssd bulunmuyor sistemde, harddisk söküp sdd takmanızı öneririm Artı 0 Eksi
Sürekli donmasından yakınıyorsanız Disk kullanımı %100 hatası alıyor olabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla ssd bulunmuyor sistemde, harddisk söküp sdd takmanızı öneririm
oguzkaang Decapat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 29 1 Şubat 2019 #5 Ben de aynı laptop modeli kullanıyorum, benim performans sorunum bunun yüzündendi. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2019 Artı 0 Eksi
Persseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 2.048 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Konya veya İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2019 #6 İsterseniz temiz bir Windows 10 yükleyin. Formatla uğraşmak istemezseniz ekran kartı Driver'ını kaldırın. En güncel Driver'ı kurun. Arkaplan uygulamalarınızı kontrol edin. Gereksiz olanları kapatın. Artı 0 Eksi
İsterseniz temiz bir Windows 10 yükleyin. Formatla uğraşmak istemezseniz ekran kartı Driver'ını kaldırın. En güncel Driver'ı kurun. Arkaplan uygulamalarınızı kontrol edin. Gereksiz olanları kapatın.