Yapabiliyorsanız RS3'ü temiz olarak kurun. RS3 şuan kurulu olduğuna eminsen güncelleme ile gelen yardımcı güncellemeleri de kaldırdıysanız sürücüleri DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
O zaman sorun ekran kartında olabilir, uğraşma ver garantiye onlar uğraşsın.Evet bios dahil ekran kartının sürücülerini kaldırıp tekrar yükledim herşeyi güncelledim eski sürüme geçtim. Sorun çok çok azaldı saatte 1-2 kere arada yine oluyor hiç anlamış değilim![]()
Dediğinizi yapacağım ilginiz için çok teşekkür ederiimO zaman sorun ekran kartında olabilir, uğraşma ver garantiye onlar uğraşsın.
benimde ekranım gidip geliyor , ama prizi çekince oluyor aşırı saçma ve kanser eder.. hala çözüm bulamıyorumEvet bios dahil ekran kartının sürücülerini kaldırıp tekrar yükledim herşeyi güncelledim eski sürüme geçtim. Sorun çok çok azaldı saatte 1-2 kere arada yine oluyor hiç anlamış değilim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.