Asus x550vx GTA 5 FPS sorunu

Simurg96

Kilopat
Daha fazla  
Asus X550VX-XX147D 4gb modeli mevcut.

GTA 5'de araba sürerken ve koşarken FPS düşüşü yaşıyorum, arada donmalar oluyor
bütün ayarları normale aldım yes no seçeneklerinde hepsini no yaptım ama hala FPS düşüyor. RAM takviyesi mi yapmalıyım?

Asus X550VX-XX147D 4gb modeli mevcut.

GTA 5'de araba sürerken ve koşarken FPS düşüşü yaşıyorum, arada donmalar oluyor
bütün ayarları normale aldım yes no seçeneklerinde hepsini no yaptım ama hala FPS düşüyor. RAM takviyesi mi yapmalıyım?
En düşük ayarlar için 4 gb yeterli. Bilgisayarınızda virüs türevi şeyler olabilir.Çünkü ben 3 gb ramli bilgisayarda sorunsuz oynuyordum.

Hocam Birkere No Yes Diye Tüm Ayarları Kısmayın Bilip Bilmeden...Gta V Oyunu Farklı Bir Oyun Bende Anlamış Değilim İnternetten Türk Veya Başka Dil Kanallara Gta V Settings Diye Aratabilirsin.Bir Arkadaşımdada Böyle Kasma Sorunları Olmuştu Sistemi İyiydi Fakat Kasıyordu Sonradan Ayarları Çok Düşükte Bırakmış Biraz Yükseltince Anormal Ama Kasmada Dropda Geçti.Bence Yazdıklarımı Bi Dene Dostum :)

Sorun kesinlikle RAM, GTA V'e oyunun başlarında 4 GB RAM yeterli geliyor ama oyunda ilerleyip harita büyüdükçe yeterli gelmemeye başlıyor arabayla hızlı giderken vs. 2-3 fpslere düşüyor, 4 GB daha ekleyin hiçbir sıkıntı kalmayacaktır kendim yaşadım oradan biliyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı