Asus X550VX i7 7700HQ alınır mı?

MuratK

Hectopat
Daha fazla  
Bu dizüstü bilgisayarı kullanıcıları memnu mu? Ve şu an hepsiburada.com'da 2.800 TL, Vatan Bilgisayar'da 3.900 TL. Bu fiyat farkı neden var, hangisinden almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2600 civarına düşerse alınabilir. Aradaki fark genelde Windows yüklü olmasıdır. Windows işini OEM key ile halledebilirsiniz.

Normalde Vatan PC fiyatları piyasanın üstünde olur ancak bu fark 300-400TL civarlarında olur (en fazla) 1100TL karlı olacağım diyip farklı özellikteki PC alma hatasına düşmeyin. Size tavsiyem Vatan'dan almanız. 1100TL cebinizde zarar olarak dursun ancak laptopunuz elinizde kar olarak kalacaktır.

Vatan bilgisayarı hepsiburada dan daha kurumsal bir firma ilan etmen yalnış bence vatan bilgisayarın sikayet oranı daha fazla cünkü

Üründe kronik ısınma performans eksikliği takılma ve oyun esnasında kapanma sorunu var forum içinde araştırma yaparak görebilirsin kullandım aynı sorunları yaşadım 3 ay sonra doa ile teslim ettim alınmaması gerekli çünkü zarara sokuyor ınsanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…