Çözüldü ASUS X550VX macOS Kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fearx89

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta bahsettiğim gibi bir rehber lazım. Sisteme bir türlü macOS kuramadım. High Sierra, Sierra iki sürüm denedim ikisinde de sonuç alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehber;
Bu imaj ile deneyin.

Bu sorunun çözümü nedir acaba?

Intel 530 benim ekran kartı dosyaların içinden config_HD520_530_540 bunu denedim olmadı, sonrasında config_HD550_P530 bunu denedim yine benzer şekilde hata verdi.

Peki bu config dosyasının ismini config olarak değiştirp denedin mi ? Yani bu şekilde denemen gerekli ve ayrıca hangi sürümü deniyorsun ? Ayrıca Inject EDID işaretleyip dene.
İg platform-id= 0x19120000 veya 0x191B0000 olarak dene olmazsa.

Son düzenleme:
Mojave'yi sorunsuz bir şekilde kurulum yaptım. Şimdi WİFİ kartları konusunda yardım istiyeceğim. Bendeki kart realtek RTL8723be. Bunun ölçüsünde macOS uyumlu performansı iyi hangi WİFİ kartını önerirsiniz?

Atheros ar5b91 kart alıp değiştirmeyi düşünüyorum adaptör yerine kart daha mantıklı gibi. Acaba yuvaya oturma esnasında sıkıntı yaşar mıyım ? Bana aynı gibi geldi şekilleri realtek RTL8723be ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…