Asus X550VX nasıldır?

ibrahimsolmaz

Hectopat
ASUS X550VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB HDD-GTX950M 4GB-15.6"W10 NOTEBOOK
Cevabınız için teşekkürler. Ayrıca GTA 5 oynatır mı, onu da merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle oneririm , fiyatina gore daha iyisini bulamazsın , Gta 5 ide very high ayarlarda 30-35 fps alirsin zaten youtube da birçok video var

GTX 950M 2 GB 12 GB RAM versiyonunu kullanıyorum. GTA V high ayarlarda 40 FPS alıyorum. Kötü yanları ise tuşlarının kırmızı renk olması ve klavye aydınlatması olmaması. Ayrıca arka kapağı da çok kolay çiziliyor.

Ürünün linkini koysaydın keşke.
Bende de aynısı var gayette mennunum tek sıkıntı klavyenin kırmızı olması. :p
Ekran Full HD ise biraz yetersiz kalabilir yani orta ayarlarda rahat rahat oynarsın ama klasik laptop çözünürlüğüne sahip ise yani 1366x768 HD ise hemen hemen her oyunda maksimum-ultra ayarlara kadar çıkabilirsin.
Fiyatı nedir ?

Ürünün linkini koysaydın keşke.
Bende de aynısı var gayette mennunum tek sıkıntı klavyenin kırmızı olması. :p
Ekran Full HD ise biraz yetersiz kalabilir yani orta ayarlarda rahat rahat oynarsın ama klasik laptop çözünürlüğüne sahip ise yani 1366x768 HD ise hemen hemen her oyunda maksimum-ultra ayarlara kadar çıkabilirsin.
Fiyatı nedir ?
Full HD şuan yetiyor dostum ileride yetersiz kalabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı