AKSAKAT Hectopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 1 29 Nisan 2018 #1 Laptobum Asus X550VX i7 700HQ, 4GB RAM'li modeli PUBG'de nasıl oynayabilirim almayı düşünüyorum. Witcher3, Assassins Creed serisi, Far Cry serisi gibi oyunları medium ve low ayarlarda oynayabiliyorum.
Laptobum Asus X550VX i7 700HQ, 4GB RAM'li modeli PUBG'de nasıl oynayabilirim almayı düşünüyorum. Witcher3, Assassins Creed serisi, Far Cry serisi gibi oyunları medium ve low ayarlarda oynayabiliyorum.
Razer60 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 942 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Tokat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Typer31 Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 902 Çözümler 2 29 Nisan 2018 #3 Razer60 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır, arkadaşın verdiği sistem 4 GB Ramlik modeli, senin verdiğin sistem ise 16 GB Ram ile oyunu test etmişler. AKSAKAT dedi: Laptobum Asus X550VX i7 700HQ, 4GB RAM'li modeli PUBG'de nasıl oynayabilirim almayı düşünüyorum. Witcher3, Assassins Creed serisi, Far Cry serisi gibi oyunları medium ve low ayarlarda oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ram yetersiz 4 GB ram az gelir. Artı 0 Eksi
Razer60 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır, arkadaşın verdiği sistem 4 GB Ramlik modeli, senin verdiğin sistem ise 16 GB Ram ile oyunu test etmişler. AKSAKAT dedi: Laptobum Asus X550VX i7 700HQ, 4GB RAM'li modeli PUBG'de nasıl oynayabilirim almayı düşünüyorum. Witcher3, Assassins Creed serisi, Far Cry serisi gibi oyunları medium ve low ayarlarda oynayabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Ram yetersiz 4 GB ram az gelir.
DeathStroke123 Kilopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 796 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Memuru 30 Nisan 2018 #4 8GB RAM ile zor oynanırken 4GB RAM ile hiç oynayamazsınız. Artı 0 Eksi