ASUS X550VX touchpad için kullanılan flex kablo tavsiyesi

cruwiel

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarımı temizlemek amacıyla açtığım sırada touchpad'in flex kablosunu zedeledim sanırım, touchpad çalışmıyor. Bir çok kez çıkarıp taktım, ters taktım falan ama hiçbir şekilde çalıştıramadım. 8 pinli flex kablonun üzerinde "xinya E315127 AWM 20696 80C 30V VW-1HF" yazıyor. İnternette bulabildiğim en uyumlu flex kablo linkteki kablo: Flex Kablo.

Şimdi bu bulduğum kablonun üzerinde 80C 60V yazıyor. ASUS X550 ile uyumlu yazıyor, benim modelim X550VX, bu kabloyu kullanabilir miyim sizce?

Ama internette bakıyorum, satılan tüm ürünler 80C 60V, benim kablom 80C 30V :S yorumlarda "xxx modelde sorunsuz çalıştı" yazan tüm modelleri araştırdım, adamların flex kabloları 80C 60V şeklinde. Ya olabilecek en kötü şey zaten çalışmayan touchpad çalışmamaya devam eder yani dimi? daha kötü bir şey olamaz?

Çok teşekkürler hocam, deneyip sonuçları yazarım buraya ^^

Kullanırsın. X550 genel bir model kodu. Yani içinde X550 geçen tüm modellerle uyumlu demek istiyor.

Ben de aynı modelde kabloyu zedelemiştim touchpad çalışmıyor
"Kullanırsın. X550 genel bir model kodu. Yani içinde X550 geçen tüm modellerle uyumlu demek istiyor."

Touchpad Flex kablosunu internetten, "Bilgisayarcılardan" falan bulabilirsin. Pek de pahalı olacağını zannetmiyorum. Sökerken 2 kat dikkatli ol ben ekran kablosunu Flex diye cart curt çekiyorum. Meğerse tırnaklıymış.
Konu dışı: Aynı sistem bende var. Aynı Laptop. "İstemeyerek" neredeyse tüm soketlerin tırnakları (üstündeki plastik parçaları) kırdım. Klavyesi çöp. Ekranı karardı.

At beni diyor atmıyorum.

Hocam işlemci sağlamsa sökün 2. el satarsınız boşuna tozlanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…