Asus X550VX vs MSI GE62-2QL

Gamyoncu Dayı

Decapat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Öncelikle selamun aleyküm sanırım benden son zamanlarda biraz fazla konu açtığımdan bıktınız :D Neyse daha yeni bilgisayarımı sattım derkene bu sabah ben okuldan gelince babam oğlum 2 notebook göstericeğim iş yerinde dağıtıyorlar hangisini istersen onu getireyim dedi süre sıkıntısı yok
ASUS X550VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB HDD-GTX950M 4GB-15.6"W10 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar
MSI GE62 APACHE CORE İ7 5700HQ 2.7GHZ-16GB-1TB-15.6''-GTX950M 2GB-W8.1 - Vatan Bilgisayar
İkisinde de W10 Pro mevcut.
Hangisi daha iyi ben karar veremedim. Biri MSI, biri Asus.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada 2sindede 16 gb ram var i7 6700hq vs i7 5700hq da i7 5700hq benchmark testlerinde alıyor
o zaman hangisi daha iyi oluyo ben onu anlamadım

Merhaba. Üstteki Asus cihazı kullanıyorum. Sıkıntılarına gelirsek 1080p çözünürlükte olmayışı, klavyesinin kırmızı olup biraz karanlık ortamlarda görüş zorluğu çekilmesi, soğutma sistemini iyi bulmuyorum.

Alttaki cihaz bence daha iyi onu tercih et.

Asus olandan arkadaşımda vardı. İşlemci csgo oyununda bile 99 dereceyi vuruyordu, hemde 10 dk bile olmadan. Servise gönderdik 100 derece olmadıkça sorun yok dedi. Şaka gibi cevap yani. Makine elimizde kalacak korkusuyla sattık. Kısacası özellikleri daha güncel dahi olsa asus un bu modelinden uzak durmanı tavsiye ederim. Msi çift fanlı ve soğutma olarak üzeceğini sanmıyorum

darksider düiüncene bende katılıyorum msi seçme taraftarı olmana Asus ips panellerde birde renk kayması çok gerçekleşiyormuş

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı