Asus X552CL RAM ekleme

CyberLinq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Dizüstü bilgisayarımda 4 GB bellek bulunmaktadır ve bu yetmiyordu bazen.

Arkadaşlarımdan 2 adet RAM aldım ödünç. Cihaza MHZ'i önemsemeden kafama göre DDR3 dizüstü RAM takabilir miyim? Cihaz, hangi RAM'leri destekliyor?

Arkadaşlarımdan aldığım RAM'lerin markaları ve modelleri aklımda değil akşam eve gidince görselleri paylaşacağım.

Hayırlı Cumalar...

Merhaba.

Dizüstü bilgisayarımda 4 GB bellek bulunmaktadır ve bu yetmiyordu bazen.

Arkadaşlarımdan 2 adet RAM aldım ödünç. Cihaza MHZ'i önemsemeden kafama göre DDR3 dizüstü RAM takabilir miyim? Cihaz, hangi RAM'leri destekliyor?

Arkadaşlarımdan aldığım RAM'lerin markaları ve modelleri aklımda değil akşam eve gidince görselleri paylaşacağım.

Hayırlı Cumalar...
Öncelikle işlemci modeliniz nedir? 4.seri ise DDR3 ve muhtemelen en fazla 1333 MHZ destekleyecektir.

@Firatpat, hocam cihazım Asus X552CL.
Özellikler;
CPU: İ5 3337U
GPU: GT710M
RAM: 4 GB
HDD: 1 TB SSHD

Özellikler bu şekilde. Elimde olan RAM'lerin birisinin üstünde ''ADATA AM1U16BC4P2-B19H 4GB 2RX8 PC3-12800S-11 DDR3 1600 CL11''
Diğerinde ise ''elixir M2S4G64CB8HG5N-CG 1246.TW 4GB.2Rx8 PC3-10600S-9-10-F2.1333'' Yazıyor.
Bunlardan hangisi benim cihazıma uyar?

Güncel.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı