Asus X552CL-SX029H Ram Upgrade

Fatih Erol

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Laptopta 4gb ram var ben bunu arttırmak istiyorum ama max. kaç gb artar? Biraz araştırdım 8 12 16 yazanlar var. Mesela 8gb yapsam ve 120gb lıkta SSD taksam nasıl olur? İşlemci İ5-3337U 1.8GHz modeli ekran kartıda Nvidia GT710M 1gb. Rami arttırıp SSD taktıktan sonra daha yüksek kaliteli oyunları watchdogs tarzı mesela oynarken sıkıntı yaşar mıyım? Yada bu işlemleri yaptıktan sonra ekran kartı yüzünden sıkıntı olur mu?

İşlemcinin modeline göre değişir. INTEL'in internet sayfasından bakıp en fazla kaç GB arttırabileceğini öğrenebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 8 GB gibi ifadeler yazıyor. Daha fazlasına gerek yok zaten. Bir farkı olmaz. 4+4 yapabilirsin. SSD de takabilirsin. HDD'nin yerine SSD takacaksın. HDD'yi takmak için bir adaptör alıp optik sürücüyü çıkartıp onun yerine takacaksın.

710M ekran kartı ile Watch Dogs çok iyi olmaz yalnız. SSD ve RAM artışı istediğin gibi bir etki yapmaz.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Asus x552cl-sx029h
Fatih Erol arkadaşımızın açmış olduğu bu konuda benimde aynı bilgisayardan var. HDD bağlantı Arabirimi nedir . Ör : Sata 3, sata vb gibi...

Arkadşlar belki alksız ama o bilgisayarın ekran kartı değişiyor diye duydum doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…