Herkese iyi günler.
Ben iki senedir Asus X554LJ markalı bilgisayarı kullanıyorum. Her türlü Windows sürümünü (W7,W10) denedim ancak bir türlü istediğim performansı veremedi. İstediğim performanstan kastım ağır oyunlar değil,küçük çaplı oyunlar ve internet üzerinde gezinmekten oluşuyor. Yakınlarımın 5-10 senedir kullandığı,sıradan dizüstü bilgisayarları bile benim bilgisayara taş çıkarır vaziyette. Bilgisayar içindeki fan’ın fazla tozlandığı için böyle olduğunu düşünüyorum ama bunca etki edebilir mi?
Bilgisayarın özellikleri yukarıda. Her şey aynı olmakla beraber sadece ekran kartı hafızası 2 GB olması lazım. Hem yazılımsal hem de donanımsal yardım edebilirseniz çok sevinirim,teşekkür ederim.
Samsung evo 860 250gb olabilir. Bilgisayarınızda tek harddisk slotu olduğundan harddiski sökerek ssd takmanız gerekecek bu durumda depolama miktarı azalacak. Ayrıca şu videoyu izleyin.
Samsung evo 860 250gb olabilir. Bilgisayarınızda tek harddisk slotu olduğundan harddiski sökerek ssd takmanız gerekecek bu durumda depolama miktarı azalacak. Ayrıca şu videoyu izleyin.
Teşekkür ederim. Peki sizce bu kadar kasmasının tek nedeni SSD olmaması mı? Dediğim gibi yakınlarımım eski ve sıradan bilgisayarı benimkinden daha iyi ve onlarınki de SSD değil.
Çok büyük bir ihtimalle ssd olmaması. Çünkü Windows 10 ssd olmayan laptoplara pek de iyi davranmıyor. Bunun dışında sisteminiz crackli ise bu büyük bir sorun demektir. Ayrıca update'leri yapmanız yararınıza olur.
Teşekkür ederim. Peki sizce bu kadar kasmasının tek nedeni SSD olmaması mı? Dediğim gibi yakınlarımım eski ve sıradan bilgisayarı benimkinden daha iyi ve onlarınki de SSD değil.
Görev yöneticisini açıp performans sekmesinden işlemcisi sekmesini seçerek bir görsel atar mısın? Makinada bir iş yaparken ve gene yavaşladı dediğin bir ana ait görsel olsun.