ASUS X555L Bip Sesi Çıkma Sorunu

Hasan Sangrento

Megapat
Benim şöyle bir sıkıntım var. Bilgisayarımdan bip sesleri geliyor bilgisayar açık iken. Üstüne üslük AVAST bilgisayarımda "Beep" adlı bir şey buldu(Bir kaç yıl önce bulmuştu). Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direk bilgisayarımdan geliyor. Hani kulaklık takılı ama dışarıdan ses gelmeye devam ediyor. Bende anlamış değilim ve Kaspersky bir şey bulmadı onu da ekstradan not olarak ekleyeyim.
1 yıl önce Beep diye bir virüs girdi demiştiniz. 1 yıl önce de bu sorun var mıydı? O 1 yıldan sonra hiç format attınız mı?

Evet bilgisayarı ilk aldığım andan beri vardı hep sabrettim ama gece saat 3.5 4 gibi bi anda beep sesleri çoğaldı bende rahatsız oldum size danıştım.
[+] Format atmadım, sadece bir kaç yıl öncede bu Beep vardı ama bir şey yapmadım sadece gördüm.
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Bu sesten rahatsız olmaya başladım.
Konu hala aktif, AVAST virüs taraması ile birlikte tarattığımda bilgisayarımda "Beep" adlı bir dosya görülmüştü, bende bir sıkıntı yaratır diye silmemiştim. Tekrardan yardımcı olabilir misiniz acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı