vForceti Zeptopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #1 Bilgisayarımı 2 3 kez format attım ve içindeki Ethernet sürücüsü silindi bağlıyorum kabloyu ama bilgisayar Wireless kablosuz bağlantıdan çıkmıyor veya değişmiyor. Driver'i nasıl yükleyeceğimi nereden bulacağımı bilmiyorum. Anakart: X555lj. Laptop modeli: ASUS. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2022
Bilgisayarımı 2 3 kez format attım ve içindeki Ethernet sürücüsü silindi bağlıyorum kabloyu ama bilgisayar Wireless kablosuz bağlantıdan çıkmıyor veya değişmiyor. Driver'i nasıl yükleyeceğimi nereden bulacağımı bilmiyorum. Anakart: X555lj. Laptop modeli: ASUS.
M meister76 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #2 Bende de eksik driverlar vardı windows updatedeki bütün güncelleştirmeleri yaptığımda sorun kalmamıştı deneyebilirsin.
Bende de eksik driverlar vardı windows updatedeki bütün güncelleştirmeleri yaptığımda sorun kalmamıştı deneyebilirsin.
vForceti Zeptopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2022 #3 meister76 dedi: Bende de eksik driverlar vardı Windows Update'deki bütün güncelleştirmeleri yaptığımda sorun kalmamıştı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Her şeyim güncel.
meister76 dedi: Bende de eksik driverlar vardı Windows Update'deki bütün güncelleştirmeleri yaptığımda sorun kalmamıştı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Her şeyim güncel.
M meister76 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2022 #4 vForceti dedi: Her şeyim güncel. Genişletmek için tıkla... İnternetten bilgisayarının veya anakartının markasına göre ethernet sürücüsü indirmeyi dene.
vForceti dedi: Her şeyim güncel. Genişletmek için tıkla... İnternetten bilgisayarının veya anakartının markasına göre ethernet sürücüsü indirmeyi dene.