ASUS X555LN GameLoop performansı

321872

Centipat
Merhabalar, GameLoop emülatöründe bazı sıkıntılar yaşıyorum bu sıkıntılar ile alakalı tam denemeler yapıp sonucu buraya yazmak istedim.
Model: ASUS X555LN

İlk öncelikle bu testleri yaparken emülatörün geliştirici seçeneklerinden 3 ölçeği 0.5 alıp "GPU görüntülemeyi zorla"'yı açtım, sadece mod olarak takip ettiğim bir yayıncının 120 FPS modunu kullandım zaten bu sorun ondan önce de devam ediyordu, motor kısmındaki ayarlarımı aynen böyle yaptım (1), ekranım 1366x768 ama oyun bölümünden oyun çözünürlüğünü HD 1080P'ye alıyorum neden derseniz ekran daha genişliyor daha rahat oluyor orada bulunan 3 seçenek arasında 1 FPS'lik fark var.

Şimdi sıkıntım şu;

Teker teker bütün işlemeleri denedim OpenGL'den aldığım performans DirectX ve DirectX+'dan daha yüksek, bu işlemeyi OpenGL+'a alırsam daha yüksek performans alacağım dedim, lâkin şöyle bir sıkıntı var OpenGL+ aldığım zaman motor sıkıntısız bir şekilde çalışıyor, oyun başlatıldığı zaman görüntü net değil, oyun tam başladıktan sonra ekrana emülatör tespit edildi diye bir yazı geliyor o yazı da herhangi bir sıkıntı yok, ama oyundaki grafikler kötüleşiyor bunu bir çözüm yolu yok mu?

Oyunu akıcı'da oynuyorum oyun içerisindeyken sol alt köşede akıcı yazıyor ama Lobi'de HD yazıyor, şimdi oyun çözünürlüğünü HD 1080P'ye aldığınız için böyle bir sorun mevcut diyebilirsiniz SD 720P'de de bu sorun mevcut.

Ayriyeten oyun da ping sorunu yaşıyorum ama telefondan girdiğim zaman aynı ağ'da hiçbir ping sorunu yaşamıyorum, görev yöneticisinden baktığım zaman GameLoop'un kullandığı ağ miktarı en fazla 0.1 bazen 0 oluyor.

PUBG Lite daha iyi onu oyna demeyin, o oyunu da oynuyorum, PUBG Mobile daha eğlenceli genelde akrabalarla oynuyorum vb.

PUBG Mobile'da kaliteyi önemsemem oyun aksın benim için yeterlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…