Yusuf YANMAZ Hectopat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar 2 Bin TL kadar bütçem var. Ben ASUS'un şu bilgisayarını almayı düşünüyorum. Kullanan varsa yorum yazarlarsa çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2015
Arkadaşlar 2 Bin TL kadar bütçem var. Ben ASUS'un şu bilgisayarını almayı düşünüyorum. Kullanan varsa yorum yazarlarsa çok sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Mayıs 2015 #2 Bir oyun bilgisayarı değil ama tatminkar bir oyun performansı sunacaktır GT 840M ile. Sabit diskini söküp SSD takarsınız ek olarak.
Bir oyun bilgisayarı değil ama tatminkar bir oyun performansı sunacaktır GT 840M ile. Sabit diskini söküp SSD takarsınız ek olarak.
D deepdark0 Ziyaretçi 18 Mayıs 2015 #3 SSD ve RAM takviyesi ile çok daha iyi bir cihaz haline gelir. GT 840M ile sizi tatmin edecek kadar oyun oynarsın.
SSD ve RAM takviyesi ile çok daha iyi bir cihaz haline gelir. GT 840M ile sizi tatmin edecek kadar oyun oynarsın.
Labwingo Kilopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 152 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2015 #4 Recep Baltaş dedi: Bir oyun bilgisayarı değil ama tatminkar bir oyun performansı sunacaktır GT 840M ile. Sabit diskini söküp SSD takarsınız ek olarak. Genişletmek için tıkla... GT840M League of Legends,csgo,h1z1 için yeterli bir kart mıdır hocam ?
Recep Baltaş dedi: Bir oyun bilgisayarı değil ama tatminkar bir oyun performansı sunacaktır GT 840M ile. Sabit diskini söküp SSD takarsınız ek olarak. Genişletmek için tıkla... GT840M League of Legends,csgo,h1z1 için yeterli bir kart mıdır hocam ?