Asus X555LN Ses Sorunu

perseverance

Kilopat
Makaleler
4
Arkadaşlar bundan 15-20 dakika önce bilgisayarda müzik dinlerken Kmp Player'a update gelmiş bende güncelledim. Güncelleme bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım. Sonra tekrar müzik dinlemeye devam edeyim dedim ve seste patlamalar,cızırtılar,kesiklikler vb. şeyler yapmaya başladı.

Yaptığım Çözümler
1) Kmp Player'ı kaldırdım.
2) Ses sürücüsünü kaldırdım.(Sonra tekrar kurdum)

Kulaklık girişinden müzik dinliyordum. Arkadaşlar ses ayarlarını sıfırlayabileceğim program varsa yazabilirsiniz.
Bir diğer sorunda kulaklık jaıkında olabilir.
@MF ve @Silinen üye yardımcı olurlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
X555l PC'yi alalı 10 gün oldu ilk açtığımdan beri bip sesi geliyor arasıra sendede oluyor mu dostum? :D KM Player'e bende kullanıyorum bi sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Media Player denediniz mi ? K-Lite Codec Mega Pack kurup deneyin olmadı. Ya da kayıttan yürütme aygıtlarına girip ses ayarlarına bakın.

X555l PC'yi alalı 10 gün oldu ilk açtığımdan beri bip sesi geliyor arasıra sendede oluyor mu dostum? :D KM Player'e bende kullanıyorum bi sıkıntı yok.
Bip sesi normal. Sistemde bir sorun olduğunda daha farklı bip sesleri duyduğunuzda endişe edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı