ASUS X556UF için RAM önerisi

cleusy

Femtopat
Daha fazla  
ASUS X556UF bilgisayarımın RAM'i 4 GB. Onu 8 GB'a çıkarmak için RAM alacağım. RAM önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS X556UF bilgisayarımın RAM'i 4 GB. Onu 8 GB'a çıkarmak için RAM alacağım. RAM önerir misiniz?

Bu ikisinden birini alabilirsin.

Tirx TX16P3NL11/4 4 GB DDR3L 1.35 V 1600 MHz CL11 Ram Fiyatları ve Özellikleri bu ram uyumlu mudur ? ve önerir misiniz bunu

Hayır önermem ama alabilirsin karar senin . Önerdiğim ram'ler samsung çip'dir. Ucuza kaçmanı önermem mavi ekran sorunları ve uyum sorunları yaşayabilirsin.

Tirx markalı bellek ürünleri, yüksek kalitede DRAM'lerle üretilmiş olup %60 yerlilik oranına sahiptir.

Bu laf bile komedi bu ülkede DRAM üretecek teknoloji fabrika yok.

Tamam peki şu nasıl https://www.trendyol.com/kingston/4...ow-voltage-1-35v-sodimm-kvr16ls11-4-p-2516895 sizin görüşünüz önemli benim için.

Bu olur ama sahte olma ihtimalide var.

Burada yer alan N11 Hepsiburada Gittigidiyor hariç satıcılardan almanı tavsiye ederim. Vatanda varsa ordan da alabilirsin .

o trendyol linkindekini alsam sıkıntı çıkar mı acaba

Merhaba tıpatıp aynı bilgisayardan bende de var. 4 GB RAM vardı ve ben 8 ekledim 12 oldu. Kullandığım marka Kingston DDR3L 1600MHz 12800 CL11 8 GB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…