ASUS X556UF tek jak sorunu

SkenDestroy

Megapat
Daha fazla  
Asus X5556UF kullanıyorum. Bilgisayarda tek giriş var. 1 erkek jakı 2 dişi jaka çeviren kablo aldım. Buna rağmen mikrofon ve kulaklığımı aynı anda kullanamıyorum. Nasıl çözebilirim?

Normalde burada mikrofonlu kulaklık gibi bir seçenek oluyor fakat bende yok.

Dosya Ekleri

• upload_2017-7-28_14-23-37.png
    189,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
aynı sorunu bende yaşıyorum çözebildiniz mi ?

Ben size çözümü söyleyeyim.
Bende de aynı sorun vardı jakları aldım ama çözemedim.
Daha sonradan internette araştırdım ve USB SES KARTI'nı buldum 10 15 liraya internette bulup sipariş verebilirsiniz.USB portuna takıyorsunuz. 7.1 alırsanız ses kalitesi inanilmaz artıyor.2 yıl önce almıştım hala kullanıyorum.

erkek jakı 2 dişi jaka çeviren kablo aldım. Buna rağmen mikrofon ve kulaklığımı aynı anda kullanamıyorum.
Yanlış adaptörü almışsınız da ondan.

Stereo Çoklayıcı Kablo Kısa Kaliteli - n11.com

Bu ürünü alacaksınız. Buna benzerde bir ürün alabilirsiniz. Sizin aldığınız ürünün erkek tarafı 3 pin. Bu ürünün 4. pini mikrofonların çoklanmasını sağlar. Bu ürünle hem kulaklığınızı hem mikrofonunuzu kullanabilirsiniz.

Ayrıca 5 para etmez USB ses kartını alırsanız kalitesiz bir ses yongasından ses almış olacaksınız. Onboard ses kartı çok daha kaliteli ses deneyimi sunar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…