@doktoradayi11 32GB lik bi usb ye yazma işlemi yaptım. Sorunsuz tamamlandı fakat usb ye baktığımda tamamı boş görünüyor. Dosya da yok.. Bi hata mı oldu acaba?
@doktoradayi11 Tamamlandı sorunsuz ama usb de 1 mb bile doluluk yoktu. Diski biçimlendirip tekrar yazmaya başladım. Bir önceki yazma işlemi çok kısa sürede bitmişti yeni yazma işlemi daha %30'a yeni geldi..
@doktoradayi11 Tamamlandı sorunsuz ama usb de 1 mb bile doluluk yoktu. Diski biçimlendirip tekrar yazmaya başladım. Bir önceki yazma işlemi çok kısa sürede bitmişti yeni yazma işlemi daha %30'a yeni geldi..
Aynen bende yönetici olarak çalıştırdım hatta bu rehberden baktım da ikinci denemem de öyle yaptım. Güzel gidiyor diyordum ama yine olmadı. Rehberde "Transmac" ile de olduğu yazıyordu şuan onunla deniyorum
@doktoradayi11@montezuma yok Transmac ile de denedim uzun bi süre sonunda yükleme başarılı dedi kapattım ama usb yine bomboş
@montezuma nasıl usb ile boot etmeyi denedim mi? Usb bootable diye bi makale buldum onu uyguladım şuan. Tekrardan yazdırmayı deniyorum..
@doktoradayi11@montezuma Hocam olmuyor. Tamamlanıyor tamamlanana kadar sorun yok. Ama bitince diske bakıyorum hiç dosya yok. 28 gb toplam kapasitesi 28gb boş alan var yazıyor