Linkteki dosya kaldırılmış tekrar yükleme şansınız var mıdır acaba?
@doktoradayi11 Hocam olmuyor ya. İlk seçeneği seçiyorum fakat windows başlıyor
@doktoradayi11 sizin gönderdiğiniz kext leri usb de değiştirmeden denedim. @doktoradayi11 hocamın rehberindeki yolları izledim. Hata çıktı o hata da rehberde vardı. Onu da dosyalarla değiştirdim. Sonuçta yükleme ekranı geldi. Ama harddisk seçiminde harddisk çıkmıyor... Ekranın görüntüsünü gönderiyorum.
@montezuma hayır hocam hemen deniyorum teşekkürler
@montezuma Hocam HFS olarak formatlama işlemi için rehber var mıdır? Ben bulamadım...
@doktoradayi11 Hocam sizin gönderdiğiniz kext leri yüklemeden çalıştırabildim yükleyiciyi. Yüklendikten sonra o kextleri yükleme şansım var mıdır?
@montezuma Hocam programı indirdim. Diski HFS olarak formatlıyorum. Fakat bu sefer windows da o disk görünmüyor. Ayrıca apple yükleyicide paylaştığım ekrandakinden başka disk görünmüyor. Disk izleyicisine giriyorum sadece usb bellek görünüyor. Dahili Bellek olarak hiç bir disk görünmüyor. Ne windows un kurulu olduğu disk ne de HFS olarak formatladığım ikinci disk..
Sata kontrolcüsü desteklenmiyor olabilir. Aşağıda paylaştığım kexti USB / EFI / CLOVER / Kexts / Other içine koyup dene. https://db.tt/VXDdTSPf
Ayrıca şunlarıda uygula:
BIOS: CSM= Disable yapıp dene. ( Olmaz ise tekrar Enable)
IntelVirtualization = Disable yap
BOOT seçeneklerinde UEFI / Legacy olarak iki USB kurulum seçeneği görüyorsan bunların ikisini de dene.
USB imajı farklı portlarda dene.
Eğer elinde harici bir HDD varsa, bunu takıp dene.