E Emreccd Hectopat Katılım 31 Ekim 2013 Mesajlar 2 31 Ekim 2013 #1 Merhabalar. Başlıkta belirttigim gibi asus x55a Kullanıyorum. Mac os kurmak istiyorum. Bu sistemim için uygun mudur sizden bilgi almak istiyorum. Uygun ise nasıl bir kurulum ile karşı karşıya kalacagım? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Başlıkta belirttigim gibi asus x55a Kullanıyorum. Mac os kurmak istiyorum. Bu sistemim için uygun mudur sizden bilgi almak istiyorum. Uygun ise nasıl bir kurulum ile karşı karşıya kalacagım? Şimdiden teşekkürler.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 31 Ekim 2013 #2 İşlemci Intel Pentium 2020M. İçindeki ekran kartı HD Graphics. Uyumsuz gibi ama Mavericks ile şansınızı deneyebilirsiniz: PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu | Technopat
İşlemci Intel Pentium 2020M. İçindeki ekran kartı HD Graphics. Uyumsuz gibi ama Mavericks ile şansınızı deneyebilirsiniz: PC'ye Mac OS X Mavericks Kurulumu | Technopat
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #3 Ivy Bridge yazıyor, Big Sur destekli şu an. Bu laptop'ın Wi-Fi'ı uyumsuz diye hatırlıyorum bu arada. Fake ID ile işlemci halledilir. Kaynak: Intel GPUs | GPU Buyers Guide
Ivy Bridge yazıyor, Big Sur destekli şu an. Bu laptop'ın Wi-Fi'ı uyumsuz diye hatırlıyorum bu arada. Fake ID ile işlemci halledilir. Kaynak: Intel GPUs | GPU Buyers Guide