soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 18 Haziran 2013 #1 Herkese selam ASUS X55U modelinde bir laptop mevcut elimde. (Laptop arkadaşımın) İşlemcisi düşük olduğu için yeni işlemci takmak istiyorum. Hangi işlemcileri takabilirim? Chipseti A68M Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2013
Herkese selam ASUS X55U modelinde bir laptop mevcut elimde. (Laptop arkadaşımın) İşlemcisi düşük olduğu için yeni işlemci takmak istiyorum. Hangi işlemcileri takabilirim? Chipseti A68M
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2013 #2 Türkiye'de ayrı olarak satılan Notebook işlemcisi bulamazsın.
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 18 Haziran 2013 #3 mevsres dedi: Türkiye'de ayrı olarak satılan Notebook işlemcisi bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki bu linktekiler nedir?
mevsres dedi: Türkiye'de ayrı olarak satılan Notebook işlemcisi bulamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki bu linktekiler nedir?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2013 #4 2'ci el...
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 18 Haziran 2013 #5 2. el olması sorun değil. Laptop üzerinde Amd işlemci var. Değiştirmek mümkün olur mu onu öğrenmek istiyorum.
2. el olması sorun değil. Laptop üzerinde Amd işlemci var. Değiştirmek mümkün olur mu onu öğrenmek istiyorum.