ASUS X571GT-AL067T alınmalı mı?

Nechtopat

Centipat
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim model olan “ASUS X571GT-AL067T” (Vatan'da) bu bilgisayarı almayı planlıyorum, yardımcı olur musunuz?
  1. Kasası nasıl (alüminyum, plastik)?
  2. Alınır mı yoksa israf mı ( indirimle 8000 liraya düşüyor)?
  3. Başka öneriniz var mı? (En fazla 9000 TL bütçem var)
Ayrıca bu ürün beni en az 6 yıl götürür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz ürün bu ise;

9.000 TL'ye 1650 ekran kartlı laptop alınmaz. Yazdığın gibi "İsraf".
Masaüstü isterseniz RTX veya 5700XT ekran kartlı sistem toplanabilir.

Kullanıma göre götürme süresi değişir. Nasıl kullandığını bilemem. Ama böyle Ultra ayar Pubg takılacaksın 3 yıl anca götürür. Ama Normal bir kullanımda 6 yıl götürür. Dayanırsa 6 yılı bırak 10 yıl götürür. Şimdi Alacaksan Bu laptopu alman kesinlikle daha doğru bir karar olur indirimdeyken. Tulpar T7 V19.3 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook Gösterdiğin laptopu istersen normal bir şekilde dayanırsa 10 yıl götürürsün yoksa absürt şekilde davranıp 2 yıl da götürürtürsün.

O fiyat civarında GTX 1650'ye sahip bir notebook almanızı asla önermem. 1660Ti bakmalısınız bence.
Ürünlerde yüklü Windows olmadığını belirteyim. Siz yine de biraz daha araştırıp fikir almak için buraya yazın.

Monster a güvenemiyorum daha bir önceki nesillerin bile şikayeti var ve yeni nesiller çıkalı 3 ay bile olmadı o nedenle güvenmiyorum aslında Asus rog gxx serilerine bakıyorum
Laptop alacağım çünkü masaüstü koycak yer yok
Asus rog g531 ve bir üst modellere bakıyorum çok oyun oynamam hay 5 lol vs autocad vs kullanırım gtx 1650 mi gtx 1660ti mı alıyım bu beni 6 yıl boyunca dediğim oyun ve programları kaldırmalı en az 6 yıl sonra kardeşime felan veririm (çok yazım hatası özür dilerim inşaALLAH anlarsınız
oyunları yüksek- orta ayarlarda oynarım

Son düzenleme:
Dediğim gibi hangi marka olduğu farketmeksizin sizi o kadar uzun süre götürecek bir notebook alacaksanız GTX 1660Ti olmalı içinde en az.

Arkadaşlar teşekkürler,acaba çözüldü olayını nasıl yapıyorduk
Çözüldü.
Cevaplarsanız sevinirim,ceza almayalım şimdi.
“Çözüldü” arkadaşlar yardımcı oldular sorunum çözüldü.
“Çözüldü” arkadaşlar yardımcı oldular sorunum çözüldü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…