ASUS X870-A anakart BIOS güncellemesi nasıl yapılır?

emrcvkkl

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıktaki anakartım var. Yeni PC topladım flash belleğe BIOS güncellemesini indirip attım fakat bu anakartta arka tarafta USB olan kısımların birisinde USB BIOS yazıyor. Belleği buraya mı takmam gerekiyor yoksa kasaya taksam yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
BİOS Güncellemesini attıysanız herhangi bir porta takıp BİOS ekranından güncellemeyi sorunsuz yükleyebilirsiniz.

BIOS Güncellemesini attıysanız herhangi bir porta takıp BIOS ekranından güncellemeyi sorunsuz yükleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Bir de ben PC'yi yeni topladım Power'a basınca direk BIOS ekranına atar değil mi herhangi bir şeye basmama gerek yok

Bilgisayar kurulumu yapıldı ve çalışıyorsa USB belleğe BIOS dosyasını atıp akabinde BIOS a girip EZ Flash üzerinden BIOS u rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.

BIOS güncellemesinde ınternete gerek yok. Sadece anakartınızın resmi destek sayfasından doğru tavsiyem Beta olmayan BIOS dosyasını indirin. USB ye atın ve EZ flash üzerinden güncellemeyi yapın.

Teşekkürler herkese son bir sorum daha olacak BIOS güncellemesinde internete bağlı olmam gerekmez değişl mi çünkü kablom yok şu an
BİOS Güncelleme dosyasını indirip Flash'a attığınızda hayır gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…