Çözüldü Asus X99-A M.2 SSD gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

automatte

Megapat
Daha fazla  
Sistemime M.2 takviyesi yaptım. (Samsung 970 Evo 500GB NVMe M.2, anakartın M.2 X 4 slotuna)
Windows'da güncel sürücüleriyle ve Magician yazılımı ile beraber kurulumunu ve format işlemlerini yerine getirdim. (Disk yönetiminden diski başlattım, format ve bir sürücü adı verdim)
Hız testini de yaptım. (olması gereken değerlerde). Buraya kadar herhangi bir sorun yok.
Sizlerden yardım beklediğim sorularım olacak.
  1. Anakartım BIOS'da M.2 diskini görmüyor. (Asus X99-A) Anakartın BIOS'u güncel. M.2 SSD'ye Windows kurmak amacım.
  2. Windows'da M.2 SSD'nin sürücü simgesi DVD simgesi olarak gözüküyor. Niye böyle olabilir?
Yanıtlarsanız sevinirim.

Çözüm
Anakart BIOS güncellemesini tekrar yaptım. Garip bir şekilde sorunu çözdüm. Olması gereken hızlarda sorunsuz çalışıyor.
Anakart BIOS güncellemesini tekrar yaptım. Garip bir şekilde sorunu çözdüm. Olması gereken hızlarda sorunsuz çalışıyor.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…