Merhaba,
Bileşenlerine sahibim. Bilgisayar kendiliğinden kapandı. Açmaya çalıştığımda, tüm fanlar dönüyor ancak sistem kendini hiçbir şekilde boot etmemekte. Anakart üzerine "00" kodunu almaktayım.
Forum ve Youtube'da araştırdığımda, birçok kişi Anakart'ı işaret etmiş. Test edebileceğim bileşenlerim olmadığından dolayı, anakartı Asus servise gönderdim. (SMS)
SMS, anakartı test ettiklerini ve herhangi bir sorunla karşılaşılmadığına dair rapor düzenlemişler.
LGA2011 yonga tipi bir işlemciye sahip ya da PSU gibi diğer bileşenleri tek tek test ettirebileceğim İstanbul'da bir yer de bilmiyorum. Eskiden olsa, Yazıcıoğlu'nda falan kesin bulurdum ancak artık güven de vermiyor.
* Anakart ve psu üzerindeki soketleri kontrol ettim
* Bios pilini çıkarıp taktım / Cmos reset ayrıca
* Ekran kartını başka slotda denedim
* Ramleri tek ve başka slotda denedim
* Surge priz olmadan denedim
* 24 pin 8 pin konnektörleri kontrol ettim
* Hatta ram ve ekran kartsız çalıştırdım.
Herhangi bir beep sesi yok ve hata kodu anakart üzerine "00" olarak geçmekte.
Sizce sorun neden kaynaklıdır? Ayrıca İstanbul'da bileşenleri test edebileceğim bir yer var mıdır?
Teşekkür ederim.
- Asus X99 Deluxe II Anakart
- Intel I7 6850 İşlemci
- Corsair H100i V2 Soğutma
- Samsung 950Pro 512 GB
- Zalmaz ZM850-EBT Güç Kaynağı
- Asus GTX1070 8 GB Ekran Kartı
- Vengeance 16GB X2 Ram
Bileşenlerine sahibim. Bilgisayar kendiliğinden kapandı. Açmaya çalıştığımda, tüm fanlar dönüyor ancak sistem kendini hiçbir şekilde boot etmemekte. Anakart üzerine "00" kodunu almaktayım.
Forum ve Youtube'da araştırdığımda, birçok kişi Anakart'ı işaret etmiş. Test edebileceğim bileşenlerim olmadığından dolayı, anakartı Asus servise gönderdim. (SMS)
SMS, anakartı test ettiklerini ve herhangi bir sorunla karşılaşılmadığına dair rapor düzenlemişler.
LGA2011 yonga tipi bir işlemciye sahip ya da PSU gibi diğer bileşenleri tek tek test ettirebileceğim İstanbul'da bir yer de bilmiyorum. Eskiden olsa, Yazıcıoğlu'nda falan kesin bulurdum ancak artık güven de vermiyor.
* Anakart ve psu üzerindeki soketleri kontrol ettim
* Bios pilini çıkarıp taktım / Cmos reset ayrıca
* Ekran kartını başka slotda denedim
* Ramleri tek ve başka slotda denedim
* Surge priz olmadan denedim
* 24 pin 8 pin konnektörleri kontrol ettim
* Hatta ram ve ekran kartsız çalıştırdım.
Herhangi bir beep sesi yok ve hata kodu anakart üzerine "00" olarak geçmekte.
Sizce sorun neden kaynaklıdır? Ayrıca İstanbul'da bileşenleri test edebileceğim bir yer var mıdır?
Teşekkür ederim.
Son düzenleme: